Mandalák / Mandalas

No images


Kiadványok
Purna jóga I. kötet

Purna jóga I.A sorozat első része olyan témákat érint, mint a jóga és az egészség, vagy a jóga és a gyógyítás, a tudomány, a zene, a szeretet kapcsolata. Az összegyűjtött előadásokat tartalmazó kötetben feltárul előttünk a hindu bölcs, Patandzsali által kialakított jóga nyolcrészes ösvénye is. A könyv végén Patandzsali jógai-szútráit olvashatjuk. A szútra szanszkrit eredetű szó, „fonalat" jelent – jelen esetben vezérfonalat. A szútrák rövid, tömör szövegek, aforizmák, amelyek nem ismertetik kimerítően a kérdés tárgyát, csupán segédeszközként, emlékeztetőül, irányításul szolgálnak a tanítványnak.

Bővebben...
 
Az igazság szabaddá tesz

Az igazság szabaddá teszMi az igazság? Az idők során számos meghatározás hangzott el, a szó értelme mégis homályos maradt. Az igazság szabaddá tesz című könyvben az igazság lényegét Swami Purna tanításának fénye fedi fel. Általa világossá válik az a mód, ahogyan ezt a tudást mindennapi életünkben használhatjuk. Swami Purna az egész világot bejárta, tanított, s üzenete, amelyben a keleti hagyomány tapasztalatait a nyugati életmód felfogásával kombinálta, egyetemes felhívás.

Bővebben...
 
Bölcs életvitel

Bölcs életvitelSvami Purna a Himalájából érkezett lelki tanítómester, aki segít az embereknek a Tudatlanság fátyla mögül, hogy kapcsolatba lépjenek spirituális örökségükkel, és, hogy a spirituális szándék vezérelje életüket. Az élet pozitív megközelítését tanítja, a kiegyensúlyozott életvitelt és a felelősségvállalást saját magunkért.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Ashramok / Ashrams

Bejelentkezés / Log in