Mandalák / Mandalas

No images


Cikkek
A viták kezeléséről

Sokan kérdezik, hogy ha vitájuk van emberekkel a magánéletben, a munkahelyükön, mit tegyenek. Az a tanácsom, hogy ha el kell válni, akkor azt méltósággal tegyék. Akik követték a tanácsomat, ők nagyon boldogok. Azt tanácsolom, hogy békében, barátságban váljanak el az emberek. Emlékezzenek azokra az időkre, amikor szép volt az egymással való közös élet. Ne váljanak el gyűlöletben,  rossz akarattal, hanem békében, szeretetben. Sok házaspárnak javasoltam a válásukkor, hogy méltósággal váljanak el. Oldják fel a különbségeiket. Ha menni kell, menjenek méltósággal, békével és szeretettel. Ne felejtsék el az együtt eltöltött szép időszakot. Békéljenek meg egymással, ne legyen bennük gyűlölet, mert az egész életükben kísérteni fogja őket, és újra és újra vissza fog térni. Akit szerettünk, azt a személyt nem lehet egyszer csak gyűlölni. Ez nem reális. Meg kell kérdőjelezni magunkat, ha ezt érezzük. Miért érzem ezt? Mi a motivációm? Miért teszem ezt? Nagyon el kell gondolkodni ezeken. És ezt csak saját magunk tehetjük meg. Ha valaki mást kérünk meg erre, védekezni fogunk. Vagy keressünk valakit, aki semleges, objektív a témában, és jó tanácsot tud adni. Mindenkinek szüksége van valakire, akinek van jó tanácsa. Azonban sokszor nem jó tanácsot kapunk, hanem még zavarosabb lesz tőle a fejünk.

Bővebben...
 
Himalájai mesterek

Zuckerberg, a Facebook alapítója mesélte az indiai miniszterelnöknek, hogy járt a Himalájában és ült Magas Lények mellett, és érezte a shaktit, az energiát, a vibrációt. Steve Jobs és sokan a múltban elmentek a Himalájába, és energiát kaptak, békét kaptak. Inspiráltan tértek vissza Amerikába. A himalájai mesterek és Magas Lények nem is beszélnek. Nemhogy könyvet írnának vagy a Google-ban szerepelnének listákon. Ez a legmagasabb szintű himalájai szellemi hagyomány. Meztelenül élnek, még ashramjuk sincs. Néha fán élnek, néha folyóparton, néha barlangban. Nincs semmijük.

Bővebben...
 
Irányítsd önmagad!

Nagy a felelősségünk önmagunk irányítása terén. A vihart az erősek élik túl. Mint Nóé bárkájában. Noé az árvíz idején a természetes szelekciót akarta. Hogy csak az erősek tartsanak vele. Ez a szellemi út és szellemi energia követésének folyamata. Erőre van szükség. Mindannyian ismerjük a hét főbűnt. Lustaság, irigység, kevélység, harag, torkosság, fösvénység és bujaság. Ha nem érzitek a szellemi aspektusokat, akkor ez a hét tulajdonság veszi át az uralmat. És ha a szívetek és elmétek ezekkel a tulajdonságokkal van tele, nem érezhetitek a boldogságot. Ezt nagyon fontos megérteni.

Bővebben...
 
Mi az igaz?

Amikor az emberi szinten valami drasztikus történik, az nagyon fájdalmas. Érheti az embert sértettség, düh, idegesség, de ekkor alkalmazni kell a tudást. Amikor emberi szinten valami váratlan, megdöbbentő, hihetetlen történik, akkor az elme zavart lesz. Mi az igazság? Ez az igazság? Vagy valami más az igazság?  Az emberek egymást kérdezgetik, hogy mi az igazság? De így csak több pletyka, szóbeszéd és zavar jön létre. Egymás kérdezgetése se segít, mert ha mindenki a sötétben van, hogy tudná, merre van a fény? Ilyenkor kell a tudást alkalmazni. A tudást, mely annyira értékes, annyira jó.

Bővebben...
 
Káli juga

Szívünk gyógyuljon meg. Elménk gyógyuljon meg. Fülünk gyógyuljon meg. Nyelvünk gyógyuljon meg. Az összes érzékszervünk gyógyuljon meg és hangolódjon rá az Isteni energiára, az Isteni erőre. Most a Káli juga van, ezen kontempláltam, és a Káli jugában sok minden, sok ellentmondásos dolog történik. Sok megnyilvánulás megdöbbentő, hihetetlen, váratlan. Ez az a része az időnek. A Káli juga minden értelemben az ellentmondást képviseli.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Ashramok / Ashrams

Bejelentkezés / Log in