Mandalák / Mandalas

No images


Cikkek
A prána, a légzés

A következő előadás 1980. március 29-én hangzott el Vágotpusztán.

PranajamaA prána az életerő, az energia. Ez az energia az alapja az életnek. Nagyon fontos, hogy a prána akadály nélküli áramoljon bennünk. Testünkben egy főprána és négy mellékprána van, amelyek a főpránát segítik. Az öt prána energiakombinációjával tartjuk fenn a testünket. Így lélegzünk be és ki, így emésztünk, így engedjük ki a mérget a testünkből. A pránának nincs formája. A prána erő, energia, ami fenntartja a testet.
Ne felejtsük el, hogy amit hallunk, érzékelünk, amit megeszünk, amit látunk az részese lesz a testünknek. Minden, ami velünk történik, része lesz a testünknek, része lesz az egyéniségünknek.

Bővebben...
 
Előadás 1980. március 28-án

A követekező előadás 1980. március 28-án hangzott el Vágotpusztán.

Hófödte hegycsúcsA tolmács bevezetője: Azt hiszem, kevesen tudjátok, hogy az elmúlt két hónap meglehetősen izgalmas volt számomra, mivel nem tudtam érintkezésbe lépni Swamijival és ezért nem tudtam, hogy erre vagy a következő hétvégére beszéltük meg a látogatást. Mindemellett azt sem tudtam, hogy mikor, hogyan értesítselek benneteket. Próbáltam ezt nem mutatni senkinek, hiszen Swamiji – miután San Franciscóból megérkezett Angliába – a többieknek azt mondta, hogy csak nyugodtan készítsük elő a programot, mert ha nincs repülőgép, akkor is itt lesz. Ha magának kell repülnie, akkor is. Swamiji ez alatt azt érti, hogy akkor levitálással érkezik ide.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 31 32 33 34 Következő > Utolsó >>

Ashramok / Ashrams

Bejelentkezés / Log in