Mandalák / Mandalas

No images


Cikkek
Figyelem, figyelmeztetés

Ezeket a kérdéseket időről időre fel kell tenni magunknak, ezért vannak a szatszangok. Nagyon fontosak, ezért mindig azt javaslom, ha nem naponta, akkor egyszer hetente, ha nem hetente, akkor havonta, ha nem havonta, akkor évente kétszer, vagy akár évente egyszer, attól függően ki hogyan tud részt venni rajta. Minél jobban tudunk részt venni ilyen együttes szatszangon, akkor mindenféle problémát el tudunk kerülni, így fájdalmat, szenvedést, minden fizikai fájdalmat.

Bővebben...
 
Szellemi kapcsolat

A szellemi kapcsolat soha ne szakadjon meg. Úgy kell élnünk, hogy tudjuk azt, hogy védelem alatt állunk, hogy vigyáznak ránk. Lehet, hogy fizikailag nem vagyunk kapcsolatban, de tudnunk kell, hogy az út, amelyiket választottunk, az minket megtart, fenntart, kapunk energiát, és mi követjük a tanítást, és ez nagyon fontos. Az idő persze nagyon fontos, már elmondtam nektek, hogy az idő az egyik legfontosabb komponens, része ennek a bolygónak. Ha az ember negatívitásban van, fájdalomban van, szenvedésben van az egy nagyon nehéz időszak.

Bővebben...
 
Az élet maga egy ünnep

Az igazi fesztivál az életről szól. Az élet maga egy ünnep, a szeretet ünnepe, a béke ünnepe, a tudás ünnepe. Egy gyönyörű utazáson vehetünk részt.  Az életet tudjuk ünnepelni, a világot tudjuk ünnepelni, az Univerzumot tudjuk ünnepelni.  Megyünk az utunkon, mintha az erdőben mennénk, vannak benne hegyek, meg virágok, élvezzük a virágot, az összes szépséget ünnepeljük, amit a Természet  Anyánk nyújt, ezáltal megszerezzük magunkban az áldott örömet. Ez nemcsak az elme kitalációja, hanem ez a valóság. Szeretet nélkül nincsen értelme az életnek, szeretet nélkül nem lehet együttérzés, a szeretet nélkül nem lehet béke, nem lehet tudásunk sem.

Bővebben...
 
Júniusi telehold

Egy purnima idejében vagyunk, a június hónapi  teliholdban . A  purnima azt jelenti, hogy teljes telihold, most ebben vagyunk, és mint a Gangesz a Himalájából ered közben felduzzadva, keresztülfolyik az országon az Óceánig.
A júniusi telihold, a Gangesz feldúsulásának a teliholdja. Ilyenkor több millió ember megy a Gangeszbe megfürdeni. A Gangeszből vizet is gyűjtenek az emberek és nagyon sok helyre, sok thirtára utaznak  ilyenkor, elzarándokolnak a Gangesz vizéhez, a Shiva templomokhoz, és ott különböző ceremóniákat végeznek el.

Bővebben...
 
Az ego legyőzése

Sok történetet mondtam el nektek. Ma emlékeztetni akarlak benneteket arra, amit már elmagyaráztam. Egyikőtök emlékeztetett az egér történetére, mely a „So you shall know the truth” című könyvben van.  A nagy bölcs, a jógi megmentette az egeret a macska elől. Megszánta, megsajnálta. Azt mondta: „Légy macska.” Macska lett. Ez egy hosszú történet. A macska kutya lett, aztán oroszlán lett, és amikor oroszlán lett, úgy döntött, hogy megsemmisíti teremtőjét. És amikor ugrani akart, hogy megölje a bölcset, a bölcs így szólt: „Gyermekem, nem érdemled meg, hogy oroszlán légy. Légy újra egér.”

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Ashramok / Ashrams

Bejelentkezés / Log in